Peder Lykke Centrets Aktivitetscenter

Beskrivelse

Fællesskab, livsglæde, kreativitet og aktivitet. Det er nøgleordene hos os. Så er du over 65 og vil have en indholdsrig hverdag, er vores tilbud måske noget for dig.

Hos os har du mulighed for at få nye venner og deltage i interessante aktiviteter. Vi er et aktivt hus med tyve faste ugentlige aktivitetstilbud – alt fra billard til madlavning. Du bestemmer selv, om du vil deltage i aktiviteterne eller blot komme og drikke en kop kaffe og hygge.

I årets løb holder vi mange forskellige arrangementer, udflugter, fester og meget, meget andet. Du kan frit vælge, hvad du synes er interessant at deltage i.

Vi har en bred vifte af engagerede medarbejdere, som er med til at holde hjulene i gang og humøret højt. Vi er også et hus med mange frivillige og brugere, der tager aktivt del i hverdagen. Vi har den overbevisning, at det er sundt at bidrage med det, man kan, stort som småt.

Sådan tages imod nye

Hos os vil du møde et dejligt fællesskab, hvor der er respekt for hinandens forskelligheder. Vi giver en grundig orientering, en rundvisning og en kop kaffe, hvis du skulle være interesseret. Vi har ”ryste sammen”-arrangementer, hvor vi byder nye medlemmer velkommen, og fællesarrangementer, hvor vi fejrer månedens fødselarer.

Galleri

Citater

Isak Korn, 67 år Isak Korn, 67 år
”Jeg ser centret som et meget aktivt sted. Brugerne har indflydelse på aktiviteter, og vi er gode til at hilse nye velkomne.”

Mere om aktiviteterne

IT & Computer
Du kan låne en computer, hvor der er mulighed for at gå på nettet, få din egen mail, osv. Vi tilbyder undervisning tre gange om ugen. Kom og lær din mobiltelefon at kende.

Kreativitet & Hobby
Stort kreativt område. Her kan du frit vælge, om du vil lave smykker, støbe lys, strikke, hækle, male og meget andet.

Fester & Højtider
Vi fejrer de fleste højtider. Holder påskefrokost, forårsfest, ”husets” fødselsdag og julefrokoster. Desuden kan man komme og fejre nytårsaften sammen med andre. Det er frivillige der er værter. Arrangementet foregår i vores hyggelige lokaler.

Information & Rådgivining
Vi rådgiver dig i sund livsstil og motion.

Kultur & Foredrag
På tirsdage og torsdage kan du deltage i foredrag om Københavns og Amagers historie, Og ved sæsonens slutning tages der på tur i København og på Amager.

Madlavning
Hver torsdag laves der sund mad i vores køkken. Det aftales fra gang til gang, hvilken mad der skal laves.

Musik & Dans
Du kan synge i en sanggruppe eller være med i vores klassiske musikhjørne. Og vi danser til alle vores fester.

Tryghed & Besøg
Hvis du ikke dukker op på de dage, du er tilmeldt til aktivitetscentret, ringer vi til dig.

Udflugter & Rejser
En til to gange årligt vil der blive mulighed for at tage på en rejse eller et weekendophold. Det er frivillige der står for dette, så derfor er det nødvendigt at man er selvhjulpen. Vi har planlagte udflugter i løbet af måneden, men laver også spontane ture ud af huset.

Samvær & Hygge
Vi har en dejlig billardstue, der benyttes af både mænd og kvinder. Hver eftermiddag er der mulighed for at spille WII, hvor bowling er et hit. Vi dyster desuden imod de øvrige centre.

Adresse & Kontakt

Adresse
Peder Lykkes Vej 65, 2300 København S
Se på kort

Åbningstid
Kl. 08.00 - 15.00 alle hverdage
Weekend-åbent kl. 09:00 - 12:00 ved frivillige

Kontaktinfo

Telefon: 32 34 43 24 eller 32 34 43 23
Kirsten Wahl: kirsten.wahl@suf.kk.dk
Gitte Bro: gitte.bro@suf.kk.dk
Vibeke Garde: vibeke.garde@suf.kk

Email kirsten.wahl@suf.kk.dk

Nærmeste offentlige transport
Metrostation DR Byen, buslinie 33 og 35.

Læs mere om tilbuddet
www.pederlykkecentret-aktivitetscenter.dk/

Aktiviteter

Information

Visitation: Hvis du er selvhjulpen, skal du ikke visiteres. Har du behov for pleje, skal du visiteres. Det gør du ved at henvende dig til kommunens kontor for visitation på Amagerbrogade 150, telefon 35 30 56 00.

Mad: Peder Lykke Centret har en cafe, hvor du kan købe varm og kold mad til rimelige priser.

Betaling: Kørselstakst og kontingent oplyses i servicedisken.

Adgang for kørestole: Ja, aktivitetscentret er placeret i stueplan

Aldersgrænse: 65+

Rygning: Udendørs.