Om Amager Seniorer

Netværket AmagerSeniorer
Netværket AmagerSeniorer har som mål, at flere seniorer får mulighed for en indholdsrig og aktiv hverdag - det giver større livskvalitet og glæde, er sundhedsfremmende og forebygger ensomhed. Aktuelt er der tretten medlemmer af netværket. Klubber, foreninger og enkeltpersoner, som arbejder for samme sag, kan blive del af netværket. Og alle, der er med i netværket eller har relevante tilbud til målgruppen, kan blive optaget her på hjemmesiden når den løbende bliver opdateret.
AmagerSeniorer samarbejder om arrangementer, aktiviteter og andre nye tiltag og initiativer.

Sådan blev hjemmesiden til
AmagerSeniorer er etableret på initiativ af projekt ”Inspiration for seniorer 60+ på Amager”. Projektet har udspring i Frivilligcenter Amager (tidligere Frivilligcenter Netvirket), og har i sammenlagt tre år været finansieret af Socialministeriet og i de sidste halvandet år også med støtte fra EGV-fonden (Ensomme Gamles Værn). Det er midler herfra, som har finansieret udarbejdelsen af hjemmesiden.
De enkelte foreninger, aktivitetssteder og organisationer har herudover lagt mange timers frivilligt arbejde heri.

Tag et kig i vores trykte katalog
Netværket AmagerSeniorer har også udarbejdet et katalog, som du finder forskellige steder på Amager, f.eks. på biblioteket, hos lægen og ved borgerservice. I det trykte katalog kan du bladre rundt imellem de forskellige tilbud og kopiere fra siderne efter behov.

Projektleder: Beth Rytter
Layout: Anders Seierøe Mortensen
Programmør: Kim Bülow Bonfils
Kamera og redigering: Mark Justesen Pedersen og Tanja Wol Sørensen

Kontakt

AmagerSeniorer


Kontaktperson: Frivillig koordinator Beth Rytter


Skriv en e-mail til:


beth.rytter@amagerseniorer.dk