Bomi-Parkens Aktivitetstilbud

Beskrivelse

”Her tager vi vare på hinanden”, fortæller en af vores brugere om Bomi-Parken.
”Og vi bliver altid modtaget med et smil”. Andre tilføjer: ”Vi er rigtig gode til at hygge, og vi bestemmer selv, hvad vi vil lave”.

Har du også lyst til at være en del af vores fællesskab, til at få en mere aktiv hverdag, og til at møde nye venner?
Vi er et lille hyggeligt sted med 25 daglige brugere. Vi lægger vægt på det enkelte menneskes interesser, behov og styrker.

Du kan deltage i de aktiviteter, vi plejer at have, for eksempel håndarbejde, spil, billard og hyggesnak. 
Du kan også være med til at stable nye aktiviteter på benene. Hver dag har vi gymnastik med musik og godt humør, og bagefter spiser vi sammen i cafeen. 

Eftermiddagskaffen drikker vi i vores hyggelige aktivitetslokaler. Du har også mulighed for at træne din krop med styrketræning, kondicykel og balancetræning i vores træningssal. Vi har banko, foredrag, ture med egen bus og meget andet på programmet. Og så er vi kendt på hele Amager for vores fantastiske fester. 

Hos os kommer brugere med mange forskellige behov for hjælp og støtte. Det er vores personale uddannet til, og du er meget velkommen.

Sådan tages imod nye

Hvis du har fået lyst til at starte hos os, skal du kontakte kommunens kontor for visitation på Amagerbrogade 150, telefon 35 30 56 00. Hvis du modtager hjemmehjælp, så få ham eller hende til at hjælpe dig. Så vil du blive kontaktet af en medarbej

Galleri

Citater

Knud Jacobsen, 94 år Knud Jacobsen, 94 år
”Nu har jeg gået her i halvandet års tid. Det er noget af det bedste, der er sket for mig, og jeg har fået nogle gode kammerater.
Jeg kommer her to gange om ugen, spiser morgenmad og spiller billard med kammeraterne. Når Bomi-Parken holder fest, er jeg altid med.”
Ruth Døring Larsen, 88 år Ruth Døring Larsen, 88 år
”Jeg er kommet i Bomi-Parken igennem de sidste 28 år.
Jeg kan godt lide at gå til hånde, og hjælper blandt andet med at lægge beboernes bukser op, når de har købt nyt tøj. Jeg deltager i de forskellige aktiviteter i Bomi-Parken og hygger mig med de andre.”

Mere om aktiviteterne

Udflugter & Rejser
Vi har årskort til 'Den Blå Planet, hvor vi tager hen i vores egen bus. Vi har årlige ture til f.eks. Bakken og Sundby Sejl. Hvert forår tager vi sammen på en 4 dages ferie i lejede sommerhuse.

Motion
Du har mulighed for at få sammensat dit eget træningsprogram, samt deltage i den daglige fællesgymnastik. En gang om måneden foregår fællesgymnastikken sammen med børn fra den nærliggende børneinstitution 'Gaia'. Du kan komme ud at cykle på en Duo-cykel med et personale, eller du kan nyde turen på en Rickshaw. Vi har også aktive spil, både uden- og indendørs, som boldspil og Petanque.

Samvær & Hygge
Vi spiser morgenmad, frokost og drikker eftermiddagskaffe sammen. Spiller banko, holder 'Kirkekaffe' og kører ture ud i det blå med egen bus. Vi har 'Hverdagsdemokrati'-møder 4 gange årligt, hvor du har mulighed for at få indflydelse på din hverdag. Vores flotte billard bliver jævnligt brugt, og man er altid velkommen til at spille med. Vi spiller stort set dagligt 'Wii bowling', som der er mulighed for oplæring i. En gang om året spiller vi imod de andre Aktivitetstilbud, hvor vi kæmper om at vinde æren og den eftertragtede vandrepokal.

IT & Computer
Vi råder over 7 computere. I 'Hjerneloungen' kan du sidde i fred og ro alene, og i vores It-café i Aktivitetstilbuddet, kan du få hjælp til spil eller til at lære internettet at kende.

Kreativitet & Hobby
Vi har jævnligt besøg af forskellige tøj, sko og smykkesælgere. Du har også mulighed for at gå mannequin ved vores årlige modeshow. Du kan lave smykker, kort, strikke og hækle. Du kan også spille kort eller andre spil med vennerne.

Fester & Højtider
Vi fejrer højtiderne med julefrokost, forårsfest, Sankt Hans fest og fødselsdagsfest. Vi afholder årligt julemarked, har Lucia optog, fejrer fastelavn, kartoflens- og æblets dag, samt Halloween.

Kultur & Foredrag
Vi tilbyder forskellige foredrag med eksterne og interne underholdere. Vi har eget bibliotek med ca. 700 forskellige titler.

Musik & Dans
Vi danser 'Erindringsdans' til tonerne af den musik vi kender fra vores ungdom, og afslutter hver sæson med et forrygende afdansningsbal. Vi har sang og klaverspil i vores Café, og du kan være med til at bestemme hvad vi skal synge.

Adresse & Kontakt

Adresse
Gyldenrisvej 4, 2300 København S
Se på kort

Åbningstid
Kl. 09.00-15.00, alle hverdage.

Kontaktinfo

For mere information, kontakt Aktivitetstilbuddets personale på telefon: 82 56 67 57. Hverdage kl. 09.00-14.00
Mail: atbomi-parken@kk.dk

 

 

Email atbomi-parken.dk

Nærmeste offentlige transport
Buslinje 4A, 5A, 35, 77, 78, 350S.

Læs mere om tilbuddet
www.bomi-parken.dk

Aktiviteter

Information

Visitation: Ja

Mad: Morgenmad og middagsmad kan købes i vores café.

Betaling: Kontingent: 107 kr. Kørsel: 77 kr. om måneden.

Adgang for kørestole: Ja

Aldersgrænse: Fra 65 år.

Rygning: Nej

Kalender 23. september 2021

24. september 2021
Kl. 13:00-14:00
Banko i Café Bomi Åbent for alle

29. september 2021
Kl. 11:30-15:00
Fællesspisning på tværs i Teams

Gå til kalender