Amager Seniorklub

Beskrivelse

Moderne Motionscenter, linedance, zumba, varmtvandsgymnastik eller træning på udendørs Motions- og Sansesti. Måske er det noget for dig?

Eller trækker det mere med en mini-udflugt, en god kop kaffe eller frokost sammen med andre?

Hvad enten du er alene eller bare har lyst til flere aktiviteter i din hverdag, så kan du helt sikkert bruge nogle af de mange muligheder i Amager Seniorklub. Det er vi mange, der allerede gør.

Der er mange aktiviteter, og især fester og jazzcafeer er nogle af højdepunkterne hos os. Også udflugter og byvandringer samler mange.

Sådan tages imod nye

Vi har en positiv og munter atmosfære. Når vi modtager nye medlemmer, vises der rundt i klubben og vi inviterer på en kop kaffe mens vi fortæller om, hvad vi kan tilbyde. Nye medlemmer tilbydes gratis medlemskab op til 1 måned.

Galleri

Citater

Asta Jørgensen, 75 år Asta Jørgensen, 75 år
"Jeg valgte Amager Seniorklub, fordi her er sammenhold og nogen, man kan snakke med."
Axel Borregaard Axel Borregaard
"Jeg interesserer mig meget for edb og foto, og vil også gerne holde min form vedlige.
Amager Seniorklub giver mig store muligheder for at tilgodese disse interesser. Og så er det et hyggeligt sted at komme - og der er altid mulighed for at få en hyggelig snak."

Mere om aktiviteterne

Sprog
Vi har et engelskhold med fokus på turist-engelsk - med ekstern underviser. Der betales et mindre deltagergebyr.

Udflugter & Rejser
Vi har 3-4 busture rundt på Sjælland om året. Hvert år arrangeres der en ferietur på 3-4 dage - skiftevis indland og udland. Også månedlige ture i København og omegn. (Delvis deltagerbetaling)

Fester & Højtider
Festudvalget forestår året igennem arrangementer hvor vi mødes til hyggelig samvær, hvor vi får lidt godt til ganen og til tider musik og dans. Bl.a. har vi før jul vores traditionelle luciaoptog, julefrokost og nytårskur.

IT & Computer
Har du problemer med ”Det digitale Samfund” brug af din computer, tablet eller iPad, så er vi klar til at hjælpe dig i vores datastue. Den har åben nogle gange om ugen. Vi har også kurser omhandlende aktuelle emner som NemID, brug af Borger.dk, e-boks etc samt kurser i digital foto. Vi har internet, så du altid kan koble dig på, og har du ikke lige din tablet eller computer vedhånden, så kan du låne én. Alt er gratis.

Samvær & Hygge
Der er altid kaffe på kanden og snakken går livligt før og efter aktiviteterne. Vi har daglig mulighed for at købe smørrebrød og en varm ret. Vi har en lille have, hvor vi har grill. På den anden side af vejen har vi, i samarbejde med kommunen og naboinstitutionen, renoveret sansehaven og fået motionsredskaber. Vi hjælpes ad med at passe blomster og planter. Engang om ugen er der line-dance, zumba, varmtvandsgymnastik, engelskundervisning, it-undervisning og billard. En gang om måneden er der litteraturkreds og enten banko, foredrag, fællessang, jazzcafe eller museumsbesøg.

Musik & Dans
Som faste arrangementer har vi bl.a. fællessang, samt jazz-cafe og country-eftermiddage med line-dance og zumba. Desuden ad-hoc musikarrangementer. I samarbejde med Sløjfen: En månedlig danseaften med spisning. Til nogle arrangementer er der et mindre deltagergebyr.

Kultur & Foredrag
Vi har løbende arrangementer, hvor såvel medlemmer som eksterne foredragsholdere fortæller om aktuelle emner. F.eks. fortæller et medlem om en rejse og viser billeder. Og så har vi også en litteraturgruppe, som mødes månedlig.

Kreativitet & Hobby
Der er mulighed for mange gode aktiviteter, som kan udføres efter medlemmers ønske og behov

Motion
Vi har et stort og dejligt motionsrum med topmoderne udstyr. Der trænes og hygges. Motionsrummet er åben alle klubbens åbningsdage 8-14. Centralt i klubben er også forskellige former for motions-dans (line-dance og zumba med instruktør). Klubben tilbyder også en nyrenoveret blomsterrig Motions- og Sansesti med mulighed for daglig motion til alle aldersgrupper samt smagsoplevelser, som udfordrer alle sanser.

Adresse & Kontakt

Adresse
Radisevej 2, 2300 København S
Se på kort

Åbningstid
Kl. 08.00 - 15.00, alle hverdage.

Kontaktinfo

Telefon: 32 58 90 14
Mail: amagerseniorklub@hotmail.com
Formand: Hanne Grevy kan træffes alle dage undtagen onsdag. Ved behov hjælper de øvrige frivillige også

Email amagerseniorklub@hotmail.com

Nærmeste offentlige transport
Buslinje 4A eller 5A til Sundbyøster Plads eller buslinje 35 til Persillevej.

Læs mere om tilbuddet
www.amagerseniorklub.dk

Aktiviteter

Information

Visitation: Nej

Mad: Hver dag kan der købes både smørrebrød til 10 kr. og varm mad til 30 kr. Hver fredag er der større fællesspisning, hygge, kaffe og bar. Een gang om måneden er der ”Mad fra mænd”, hvor nogle af klubbens mandlige medlemmer laver mad til klubbens medlemmer.

Betaling: Det koster 120 kr. om måneden. (Juli og august er gratis). Der er dog en mindre ekstra betaling for varmtvandsgymnastik og engelsk.

Adgang for kørestole: Ja

Aldersgrænse: Er for førtidspensionister, efterlønnere og pensionister.

Rygning: Nej - der kan dog ryges i haven.